Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

JULIE MARIA X DEN GRØNNE UNGDOMSBEVÆGELSE

Besøg Roskilde Festival Højskole til en aften med klima til hjernen og toner af dyb dur til hjertet, når Den Grønne Ungdomsbevægelse inspirerer til handling og sanger Julie Maria efterfølgende samler publikum i musikken.

Program:

Kl. 19:00: Oplæg om klimakrisen med 3 aktivister fra Den Grønne Ungdomsbevægelse.

Oplægget er en del af en større turné, hvor Den Grønne Ungdomsbevægelse kommer til at holde ca. 100 oplæg rundt omkring i landet. Håbet er at skabe en større bevidsthed blandt unge om, at der er brug for langt mere politisk handling for at tackle klimakrisen. Samtidig vil Den Grønne Ungdomsbevægelse inspirere til handling og skabe håb om, at systemiske forandringer er mulige. Turnéen er også en mulighed for at blive klogere på, hvilke tanker unge gør sig om klimakrisen.

KL. 20:00: Julie Maria – under radaren.

Sangskriveren Julie Maria og Gimle er sammen på en ny rejse i det nære og lokale. En rejse, hvor Julie Maria afprøver ny musik og Gimle afsøger nye måder at være i samklang med et lokalt og regionalt publikum.

I 2020 kastede Julie Maria anker i Trekroners luft og natur og hen over de kommende forårsmåneder arrangerer vi en håndfuld under radaren-koncerter i alternative koncertrum i og omkring Roskilde med en af Danmarks mest ærlige og stærke sangskrivere, vi nu samtidig kan kalde vores lokale kunstner. Koncerterne bliver en udforskning af Roskilde og omegns musiske muld, hvor kunstneren møder sin by og byen møder sin kunstner.

I en tid, hvor store forandringer præger verden helt ind i stuerne hos os alle, er det nu vi skal samles og deles om nærværet i musikken; I et rum med plads til at mærke os selv sammen – højt hævet over modsætninger.

Julie Maria er en konstant søgende kunstner, der de senere år har bevæget sig væk fra de mere hitprægede produktioner og er landet i et nyt kunstnerisk udtryk – mere organisk, transparent, ærligt og råt. Hendes evne til at skrive hooks er der stadig intet galt med. Så publikum kan glæde sig til at være vidne til et stop på Julie Marias musikalske rejse, der er båret af en stærkt smittende energi.

Arrangementet afholdes på Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde.

Køb billet til 30 kr. her.