Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Ømme Dage | Tender Days

Endnu en gang kan Roskilde Festival Højskole annoncere festivalen Ømme Dage. Festivalen finder sted d.1 og 2. december i Huset KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København. Gratis entré.

Ømme Dage 2023 er en nytænkende og inkluderende festival, der ser sårbarhed som en styrke. Gennem åbne og gratis workshops, koncerter, filmvisninger, paneler og åbne samtaler, vil festivalen skabe rum for udfoldelse af kreativitet og ømhed.
Ømme Dage kurateres af eleverne på Roskilde Festival Højskole, der vil guide dig gennem følsomme og oplysende performative værker, koncerter og installationer.

Vi kan allerede nu afsløre de første navne i det musikalske line-up: Merry vil tage dig gennem tekster om kærlighed, selvkærlighed og død. Drømmedykker leverer en unik koncertoplevelse med ambient musik, hvor guitar og mundharmonika forenes som våde akvareller i endeløs rumklang. Trader vil få støj og dissonans til at fremstå smukt og melankolsk. Sidst men ikke mindst kan vi annoncere årets hovednavn, som er det bastunge, eksplosive og intense band, Farveblind, der uden tvivl vil sætte gang i fredagsfesten.

Under Ømme Dage kan du også deltage i en lang række åbne workshops, eksempelvis heldagsworkshoppen med grafiker Oliver Maarup, hvor du kan snitte og trykke med linoleum. Desuden kan du fordybe dig i smykkeværkstedet, samt workshops med meditation, flowskrivning og lanternefletning. Desuden kan du deltage i den interaktive kunstinstallation ‘Breath with me’ skabt af kunstneren Jeppe Hein. Det performative værk er fokuseret på at trække vejret sammen og give sig selv tid til dybe indåndinger.

Følg med løbende, hvor vi annoncerer mere fra programmet, så gør dig klar til to dage fyldt med kreativitet, musik og ømhed på Ømme Dage 2023.

Vi glæder os til at se dig der!//// Arrangeret i samarbejde med Huset KBH, FFD, DUF, FORA

Ømme Dage Instagram
Ømme Dage Favebook event

Plakaten er designet i samarbejde med Natal Zaks, der brugte en uge på skolen some artist/activist in residency i forbindelse med udvikling af festivalens fokus.