Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Reveal Party

Reveal Party vender tilbage til Roskilde Festival Højskole. Denne gang med et anmelderrost debutalbum i lommen. Gå ikke glip af koncerten onsdag d. 21. februar kl. 19.30!

Emily Holm Nyhuus’ intime og personlige sangskrivning er lige dele hjemsøgende og beroligende. Hjemsøgende fordi hun aldrig tøver med at italesætte sine grusomste følelser. Beroligende fordi man kan støtte sig op ad den, hvis man nogensinde har været de samme emotionelle steder som hende. Under kunstnernavnet Reveal Party skaber hun kraftfuld indierock, der trækker på både singer/songwriter- og emo-traditioner.

Hun skriver sange om at eksistere i et kaos af komplicerede følelser, og hvordan man kan være nødt til at kappe enhver forbindelse til dem, når de bliver for svære. »Cut your feelings, like me«, er hendes stille råd på åbningsnummeret til debut-ep’en, ‘You Stole a Year of My Life’, der i 2020 etablerede Reveal Party som et af de stærkeste nye bands på den danske musikscene og høstede roser af både danske og internationale medier.

Reveal Party fortæller historier om kærlighed og sit liv som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger Reveal Partys musik både af melankoli og håb. Fælles for sangene er de skarpe, rå tekster, Emily’s bløde, men stålsatte stemme og et hav af distortede guitarer.

Den samlede EP-trilogi med titlen “Favourite Person” udkom i starten af 2023 som et album. Gaffa har givet albummet 5-stjerner, læs anmeldelse og interview her.

Foto: Miamaja Olsson

Billet

Køb billet til koncerten via Billetto her.

Sagt om Reveal Party:

»Spillet mellem de skurrende, rodede guitarer og de spinkle elementer i Nyhuus’ vokal er en smuk, skarp kontrast, og man kan blive ved med at dykke ned i de detaljerige lydlandskaber«. – Soundvenue (DK)

»The honesty and strength inherent in these richly-textured pop songs weave a battle flag for trans people everywhere. At the heart of the music is the deep and universal dream of love triumphing over fear«. – The Fandomentals (US)

»‘You Stole a Year of My Life’ er en frisk oplevelse og en sårbar ep, der fortæller om en hård periode af et liv, vi ofte ikke får lov til at høre om«. – Gaffa (DK)

Links til Reveal Partys musik

Spotify
Airplay
Live Session