Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

RoFH Talks: RF x RoFH

Mød Danmarks eneste frivilligbaserede lyd og lys-virksomhed og en moderne folkemusikfestival. Kan musik skabe sociale forandringer? Er elektronisk musik demokratisk? Er folkedans det nye sort?

RoFH Talks x RF foregår 26. februar kl. 19-21.

Roskilde Festival inviterer til en RoFH-talk, hvor omdrejningspunktet er musik for social forandring og fællesskaber. Danmarks eneste frivilligbaserede lyd og lys-virksomhed INSP! Sound fortæller om arbejdet med at demokratisere lyd-, lys og oplevelsesverdenen.

Hos INSP! Sound er alle på en gang frivillige og meget professionelle. En anden slags fællesskab om musik opstår, når folkemusikfestivalen Rødder, Fødder & Stemmer samler folk om nye fortolkninger af traditionel folkemusik.

Interessen for at skabe social forandring gennem musik og kunst er i det hele taget overvældende. Roskilde Festival har afsat et millionbeløb til projekter skabt af unge for unge og har modtaget en meget stor respons.

Daniel Nayberg fra INSP! Sound, Julian Svejgaard Jørgensen fra Rødder, Fødder & Stemmer samt donationskoordinator fra Roskilde Festival, Kara Djurhuus deltager i denne talk, hvor de vil tale om værdien af musikfællesskaber og hvordan vi styrker dem.

I løbet af aftenen vil du se prøver på INSP! Sounds arbejde, få mulighed for selv at skabe dine egne elektroniske kompositioner og blive budt op til dans.

Tilmelding