Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

RoFH Talks x RF: Corona, fællesskaber og fremtiden (online)

Roskilde Festival inviterer til en RoFH-talk, der sætter fokus på kultur og fællesskaber i lyset af corona. Udbruddet af COVID-19 går ud over alle grænser. Konsekvenserne af den globale virus er dermed teoretisk set grænseløse. Men det er mulighederne også. Her efter to måneders nedlukning er vi allerede fælles på helt andre måder. 

Facebook Live: 3. juni kl. 19-20.30.

Det store spørgsmål er, hvordan vi kommer ud af nedlukningen og videre ind i en ny normal, og samtidig bevarer det sammenhold, der bærer os igennem i øjeblikket.

Hvordan vil situationen præge vores hverdag og fællesskaber fremover? Hvad betyder krisen for ungdomsgenerationens fællesskaber? 

Hvilken konsekvens har den globale økonomiske slagside for en ellers historisk stærk klimabevægelse, der ellers havde både global goodwill og medvind?

Og hvilken betydning spiller kunsten og kulturen som samlingspunkt og perspektiverende kraft i en trængt tid?   

Blandt deltagerne i denne talk er kunstneren Lydmor, repræsentanter for Den Grønne Studenterbevægelse samt lektor og studieleder for Global Studies på Roskilde Universitet, Silas Harrebye. 

I god fællesskabsånd åbner talken med fællessang og slutter med en mini-koncert. 

Værter er podcastvært, forfatter og meget mere Mathias Findalen.

Roskilde Festival står bag denne talk, der sendes fra (men ikke begrænser sig til rummet) Lille Orange på Roskilde Festival Højskole. Den bliver transmitteret på Facebook Live og du kan følge med her.

Det er naturligvis gratis at være med.