Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

SOUND – musik, viden og diversitet

Under navnet SOUND inviterer RoFH til en ny vidensbaseret begivenhed på Roskilde Festival Højskole for alle med interesse i kultur- og musikindustrien.

Lørdag den 30. november 2019 åbner Danmarks nyeste højskole dørene for en hel dag fuld af læring og oplevelser om musik og kultur.

Titlen på begivenheden er SOUND – inspireret af Sound Festival, som er navnet på den første Roskilde Festival i 1971. Med et stærkt fokus på musik, viden og diversitet giver Roskilde Festival Højskole særligt unge musikinteresserede mulighed for at lære og udforske, hvad det vil sige at arbejde “bag scenen” i kultur- og musikindustrien.

Programmet til SOUND er dagen igennem spækket med alt fra talks med bookere, workshops om markedsføring, paneldebatter om sangskrivning, erfaringsudveksling blandt forskellige spillesteder og test af lyd-gear til koncerter.

Lyt blandt andet til en live-podcast med indiepop-bandet Lowly, diskutér højskolesang med tidligere Outlandish-medlem Isam B., mød Roskilde Festivals musik- og kunstkuratorer – og hør hvordan det er at have spillet på Orange Scene med The Minds of 99.

Om aftenen sparker rap-duoen Ravi Kuma festen i gang med et brag af bas-beats og sensationelle sangtekster.

Første år tager SOUND form som en éndagsbegivenhed skabt af og afviklet på Roskilde Festival Højskole i Musicon. Den er gratis at deltage i, og der kan købes mad og drikke i højskolens folkekøkken og bar.

Tid: 30. november fra kl. 13.00
Sted: Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde

Læs mere og se programmet for SOUND – musik, viden og diversitet.