Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

RoFH Talks: Thomas Burø – Superheltefilosofi [AFLYST]

Hvad kan vi lære af superhelte? Til denne RoFH Talk kan du få et rigtigt godt og übernørdet bud fra musikeren, filosoffen, kulturproducenten og Phd-studerende i kultur og bæredygtighed på CBS. 

Siden Superheltene blev født i starten af det 20 århundrede har de behandlet en række centrale etiske og politiske emner, som bliver ved med at hjemsøge vores samfund: Selvtægtens problem, lovens magtesløshed, Statsapparatets mekanismer, det militært-industrielle kompleks, civile rettigheder, minoriteters rettigheder. De har også taget livtag med psykologiske lidelser og eksistentielle problemer: post-traumatisk stress, schizofreni, psykose, voldens væsen, selvkontrol og disciplin overfor blindt raseri, trods. Listen af emner er lang.

Foredraget er grundet i en livslang passion for tegneserier og superhelte, og tager form som en præsentation af nogle af de temaer og superhelte, som Thomas Burø har nørdet allermest. Det er både de helt klassiske Daredevil, Spiderman, Wolverine, Captain America og Batman, og ‘mindre figurer’ som Jessica Jones, Deadman, Hellboy, Shaman, Punisher, Storm, … og så selvfølgelig deres ærkefjender.

Tid: 18.03.2020 kl. 19.00.
Sted: Basgangen 20, 4000 Roskilde

Gratis entré ved tilmelding nedenfor: