Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Volt Unplugged at Roskilde Festival Højskole

Volt og Roskilde Festival Højskole går sammen om kulturskabelsen, nærværet og tilstedeværelsen til Volt Unplugged – og du kan være med

Mandag d. 25. marts kunne Roskilde Festival løfte sløret for hvem der i år skal indtage Rising og Countdown scenerne. Som de fleste garvede festivalgængere på Roskilde nok ved, er disse ikke bare scenerne der skal underholde de mange campinggæster i dagene op til indre plads åbner. De er også scenerne der skal tyde og vise fremtiden, både på den danske såvel som internationale upcoming-musikscene.

Det er derfor også med stor glæde at Volt og Roskilde Festival Højskole kan afsløre et samarbejde, der i den grad tager forskud på årets festivalgoder. Fredag d. 12. april er nemlig dagen hvor artisterne Kops og Zaar, der i år er blandt navnene på festivalens Rising og Countdown line-up, indtager højskolen til et eksklusivt event, der lægger fokus på nærvær og tilstedeværelse i fællesskabet med musikken som omdrejningspunkt under overskriften Volt Unplugged.

Nærmere bestemt er det eleverne, fra faget Mediebureauet, der i samarbejde med Volt har stået for at arrangere eventet, til hvilket vi udlodder 5 x 2 billetter. Vi trækker vinderen onsdag 10/4.