Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Volt Unplugged at Roskilde Festival Højskole

Volt og Roskilde Festival Højskole går sammen om kulturskabelsen, nærværet og tilstedeværelsen til Volt Unplugged – og du kan være med

Mandag d. 25. marts kunne Roskilde Festival løfte sløret for hvem der i år skal indtage Rising og Countdown scenerne. Som de fleste garvede festivalgængere på Roskilde nok ved, er disse ikke bare scenerne der skal underholde de mange campinggæster i dagene op til indre plads åbner. De er også scenerne der skal tyde og vise fremtiden, både på den danske såvel som internationale upcoming-musikscene.

Det er derfor også med stor glæde at Volt og Roskilde Festival Højskole kan afsløre et samarbejde, der i den grad tager forskud på årets festivalgoder. Fredag d. 12. april er nemlig dagen hvor artisterne Kops og Zaar, der i år er blandt navnene på festivalens Rising og Countdown line-up, indtager højskolen til et eksklusivt event, der lægger fokus på nærvær og tilstedeværelse i fællesskabet med musikken som omdrejningspunkt under overskriften Volt Unplugged.

Nærmere bestemt er det eleverne, fra faget Mediebureauet, der i samarbejde med Volt har stået for at arrangere eventet, til hvilket vi udlodder 5 x 2 billetter. Vi trækker vinderen onsdag 10/4.