Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Sommer­kurser

Tag et sommerkursus på Roskilde Festival Højskole og få et helt særligt højskoleophold på en uge med faglig og menneskelig oplysning og energi.

Sommerkurser på Roskilde Festival Højskole

På Roskilde Festival Højskole tager vi bedste fra den danske højskoletradition og kombinerer det med Roskilde Festivals erfaringer inden for musik, kunst, ledelse og holdningsarbejde. Det har født en moderne, levende og innovativ højskole i den nye bydel Musicon i Roskilde der åbnede i 2019.

På RoFH har vi lavet sommerkurser i uge 30 og 31 siden 2021 og med stor succes. Sommerkurser møder hinanden fagligt i et krydsfelt mellem for musik, kunst, design og forandring. Og så er den gode højskole- og sommeroplevelse helt central.

Bestil brochure om sommerkurser

Klik her og bestil en brochure om sommerkurser. Og ringe på +45 3132 5321 for at høre mere.

 

Priser

Standard

4950 kr.
Du deler værelse med én eller to andre kursister.

Eneværelse

6600 kr.

Ungdomspris (18-30 år)

3850 kr.

Dagselev

3000 kr.
Du sørger selv for logi.

Prisen inkluderer al undervisning, fuld kost og logi, sengetøj og linned, håndklæde, slutrengøring, undervisning, de i programmet nævnte udflugter m. evt. entré (bortset fra, hvor andet anført; f.eks. individuelt materialeforbrug eller transport på kreative kurser). På værelset deler du mellemgang og bad med ét andet værelse.

 

Spørg kursuslederen

I begge sommerkursus uger er Morten Grimstrup kursusleder.

Har du spørgsmål til kurserne eller noget af al det praktiske, så skriv til Morten på:  morten.grimstrup@rofh.dk

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en mail eller brev med betalingsoplysninger.

Ved tilmelding betales 1000 kr (ikke refunderbare). Restbeløbet betales senere. Vi sender ikke bekræftelse på betaling, men tager kontakt, hvis betalingen udebliver.

Klik her og tilmeld dig et af vores korte kurser nu

Framelding

Ved framelding frem til en måned før kursusstart refunderes kursusbeløbet, pånær de 1000 kr du allerede har betalt. Ved senere framelding refunderes intet.