Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Sommer­kurser2024

Tag et sommerkursus på en kreativ højskole i hjertet af Sjælland og få et helt særligt ophold på en uge med faglig og menneskelig oplysning og energi.

Sommerkurser på Roskilde Festival Højskole

På Roskilde Festival Højskole tager vi bedste fra den danske højskoletradition og kombinerer det med Roskilde Festivals erfaringer inden for musik, kunst, ledelse og holdningsarbejde. Det har født en moderne, levende og innovativ højskole i den nye bydel Musicon i Roskilde.

På RoFH har vi lavet sommerkurser i uge 30 og 31 siden 2021 og med stor succes. Sommerkurser møder hinanden fagligt i et krydsfelt mellem for kreative, kropslige og musikalske. Og så er den gode højskole- og sommeroplevelse helt central på tværs af kurser med morgensamlinger, aftensang, talk, særlige filmvisninger og meget mere.

Bestil brochure om sommerkurser

Klik her og bestil en brochure om sommerkurser. Og ringe på +45 3132 5321 for at høre mere.

 

Priser

Standard

5.250 kr.
Du deler værelse med én eller to andre kursister.

Eneværelse

6.700 kr.

Ungdomspris (18-30 år)

3.750 kr.

Dagselev

3.950 kr.
Du sørger selv for logi.

Prisen inkluderer al undervisning, fuld kost og logi, sengetøj og linned, håndklæde, slutrengøring, undervisning, de i programmet nævnte udflugter m. evt. entré (bortset fra, hvor andet anført; f.eks. individuelt materialeforbrug eller transport på kreative kurser). På værelset deler du mellemgang og bad med ét andet værelse.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til kurserne eller noget af al det praktiske, så skriv til Mathilde i administrationen på: info@rofh.dk

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en mail eller brev med betalingsoplysninger.

Ved tilmelding betales 1000 kr (ikke refunderbare). Restbeløbet betales senere. Vi sender ikke bekræftelse på betaling, men tager kontakt, hvis betalingen udebliver.

Klik her og tilmeld dig et af vores korte kurser nu

Framelding

Ved framelding frem til en måned før kursusstart refunderes kursusbeløbet, pånær de 1000 kr du allerede har betalt. Ved senere framelding refunderes intet. Du kan altid vælge at tilkøbe en rejseforsikring hos Europæiske.