Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Kunst

Roskilde Festival Højskole

Drømmer du om at skabe dit eget udtryk, lave andres albumcovers eller trykke dit eget print på tekstiler? Kunst på Roskilde Festival Højskole rummer mange aspekter af den udøvende kunst og du får lov at arbejde med forskellige udtryksformer og forløb. Få farverne til at spille, udsmyk bydelen Musicon og brug dine hænder – individuelt og sammen med andre.

På Roskilde Festival Højskole tror vi på at kunst og kultur flytter mennesker. Det gør vi hvert år på Roskilde Festival i indholdssporet Arts & Activism.

Du kan undersøge det finurlige der findes i fordybelsen, det provokerende der findes i impulsen og det skæve der opstår i møderne. På Roskilde Festival Højskole er der mange muligheder for at opleve og skabe kunst.

Højskolen og området giver et helt særligt frirum til at udforske kunstens rolle i den kreative bydel tæt på festivalen, Roskilde og København.

Fag indenfor kunst på Roskilde Festival Højskole

Vi tilbyder hovedfaget Kunst, og i side- og valgfag findes nye kunstneriske redskaber og ny inspiration i tegning, tryk, naturkritik og visuelle medier Udvid din kunstneriske platform og udfordr dig selv ved at kombinere et hovedfag i Kunst med et fag indenfor design eller musik.

Læs mere om kunst på Roskilde Festival Højskole under videoen.

Kunst i Atelieret

Højskolens atelier råder over ca. 100 kvadratmeter og ligger på skolens 1. sal. Lokalet ligger med et optimalt lysindfald gennem ovenlys og et stort sydvendt glasparti. I umiddelbar nærhed af lokalet ligger skolens værksted og faglokalet for arkitektur, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med større projekter og alternative materialer.

En kunstnerisk bydel

Hele området omkring højskolen er udlagt til kreative formål, og huser et væld af kunstneriske aktører. Området summer af kreativitet og de gamle betonhaller giver mulighed for at kuratere udstillinger og lave kunstneriske interventioner. Byen er rig på museer og vi kan lade os inspirere af besøg på Danmarks Rockmuseum Ragnarock og Museet for Samtidskunst.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig ud og opleve højskolen i den kreative bydel Musicon, tæt på festivalen og tæt på København.

Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og se hvilket frirum og nye muligheder der venter dig på et højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder.