Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Kunst påHøjskole

På Roskilde Festival Højskole tror vi på at kunst og kultur flytter mennesker. Det gør vi hvert år på Roskilde Festival i indholdssporet Arts & Activism.

Du kan undersøge det finurlige der findes i fordybelsen, det provokerende der findes i impulsen og det skæve der opstår i møderne. På Roskilde Festival Højskole er der mange muligheder for at opleve og skabe kunst.

Højskolen og området giver et helt særligt frirum til at udforske kunstens rolle i den kreative bydel tæt på festivalen, Roskilde og København.

Fag inden for kunst på Roskilde Festival Højskole

Vi tilbyder hovedfaget Kunst, og i side- og valgfag findes nye kunstneriske redskaber og ny inspiration i tegning, tryk, keramik, grafisk design, moderne kultur og poesi. Udvid din kunstneriske platform og udfordr dig selv ved at kombinere et hovedfag i Kunst med et fag indenfor maker eller musik.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig ud og opleve højskolen i den kreative bydel Musicon, tæt på festivalen og tæt på København. Vi betaler transporten. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og se hvilket frirum og nye muligheder der venter dig på et højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder.