Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Højskole iforåret

Forårsholdet varer mellem 4 og 6 måneder på Roskilde Festival Højskole. Som forårselev på vælger du to hovedfag, der har forskellig længde. Det giver mulighed for at prøve kræfter med noget helt nyt eller gå i dybden med det fag, du har mest lyst til at blive dygtigere til.

Første periode varer to måneder – fra du starter på skolen og indtil marts måned. Herefter starter det lange hovedfag, som varer fire måneder og ender i et festivalprojekt på årets Roskilde Festival.

I løbet af dit højskoleophold planlægger vi forskellige events i samarbejde med kreative aktører og organisationer. Det kan f.eks. være en sangskriverkonference, koncert med upcoming artister, 1. maj i Fælledparken og udstilling på Dansk Arkitektur Center.

Vælg hovedfag i kunst, medier, maker, politik, ledelse og musik.

Et højskoleophold giver dig tid og rum til personlig og faglig udvikling.

Vær medskaber af events

I første periode har vi tidligere stået for sangskriverkonferencen Songwriting Summit, hvor 200 af musikbranchens største spillere var inviteret.

Vi har også lagt hus til og været medskabere af den folkelige debatfestival Talk Town, hvor meningsdannere, aktivister og kunstnere mødes om emner som ligestilling, køn og feminisme.

I anden periode arbejder vi blandt andet sammen med Roskilde Festival om 1. maj i Fælledparken, hvor både politik, ledelse og journalistik spiller en større rolle.

Kommer jeg på Roskilde Festival?

Som forårselev på Roskilde Festival Højskole kommer du i praksis til at gøre en aktiv indsats på sommerens festival og på den måde opnå hands-on erfaringer inden for dit fagområde.

Dit højskoleophold slutter på græs på Roskilde Festival, hvor vi har vores helt eget område, der fungerer som legeplads for projekter i de forskellige hoved- og sidefag.

I løbet af forårskurset møder du desuden nogle af festivalens dygtige ildsjæle som gæstelærere i dine fag og i forbindelse med foredrag og oplæg på skolen.

Kommende forårskurser

Forårskursus 2022

25 uger
41.250 kr
09.01.2022 – 03.07.2022
08.01.2023 – 02.07.2023
3. – 4. periode
inkl. projekt på Roskilde Festival

Alle priser er inkl. logi på tremandsværelse, kost, talks og koncerter samt deltagelse på Roskilde Festival.

Tillæg for dobbeltværelse
200 kr. pr. uge
Tillæg for enkeltværelse
400 kr. pr. uge