Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Event­ledelse

Oplevelsesdesign, mennesker og events

Ledelse er fællesskab og følgeskab og dermed et relationelt begreb der foregår i mellem os hele tiden. I Eventledelse udvikler vi din evne til at lede og blive ledt med afsæt i din passion.

Med faget får du et kort og intenst forløb, hvor du får indsigt i hvordan man sætter en begivenhed op fra start til slut og samt hvad det kræver at designe en oplevelse.

Undervisningen

I Eventledelse har du fokus på ledelsesopgaven gennem samarbejde og teamånd. Gennem konkrete øvelser, diskussioner og events afprøver du fagets mange vinkler i praksis.

Faget giver dig mulighed for at sammensætte en værktøjskasse af redskaber til at lede, projektstyre, motivere, innovere, konfliktløse, forandre og samarbejde. Du vil blive udfordret på dit ståsted og erfare, hvad der virker og ikke virker når du leder og ledes af andre. Vi lærer når vi fejler!

I undervisningen inddrager vi praksis gennem gæsteundervisere, projekter på skolen, i Roskilde og på Roskilde Festival.

Fag i faget

Frivilligledelse, facilitering, teamopbygning og eventafvikling.

Faget som levevej

Eventledelse hjælper dig på vej med hands on-erfaringer, som du kan bygge videre på, hvad enten du vælger at studere ledelse på en erhvervs- eller videregående uddannelse, starte en NGO eller ønsker at stå i spidsen for en frivillig forening, en virksomhed eller dit eget projekt.

Periode

1. periode
5 uger
8,5 timer/uge

Undervisere

Anders Colstrup Hvass  underviser i ledelse.

Læs et portræt af Mika:

“Eleverne skal have ledelsesværktøjer, de kan tage med ud i verden”

Anders Colstrup Hvass, underviser i ledelse på Roskilde Festival Højskole

Mika Christoffersen, underviser i ledelse på Roskilde Festival Højskole

Vi vil gerne møde dig!

På RoFH vil vi gerne invitere dig på besøg på Danmarks eneste højskole med ledelse som kernefaglighed. Vi betaler din transport. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og læs mere om ledelse og hvordan du kan få et unikt højskoleophold, hvor du bliver bedre til at gå forrest – sammen med andre.