Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Lise Korsgaard er ny forperson for Roskilde Festival Højskoles bestyrelse

Roskilde Festival Højskoles bestyrelse får ny forperson. Det er Lise Korsgaard, som til daglig er sekretariatsleder i Grundtvigsk Forum. 

Lise er født med en højskolesangbog i den ene hånd, og når hun går på arbejde hver morgen, som sekretariatsleder i foreningen Grundtvigsk Forum, er Grundtvig hendes afsæt. Lise er med andre ord grundet og rundet af noget med højskoler, men i lige så høj grad af kultur i bred forstand. Hun har tidligere arbejdet med historie, kunst og kultur på SMK – Statens Museum for Kunst, i organisationen Golden Days og i mange mange år som frivillig på Roskilde Festival.

Lise Korsgaard udtaler:

“På Roskilde Festival Højskole mødes mine verdner, og jeg glæder mig til at kunne forbinde en historisk arv med et levende virke og en ambition om at bygge fællesskaber og at skabe en forandring – lige nu.”

Den nye forperson afløser Christine Antorini, som efter en stor indsats nu takker af for at fokusere på nye opgaver. Christine Antorini har været med lige fra de første spæde tanker om højskolen og har bidraget med et vigtigt arbejde for at få Roskilde Festival Højskole stablet på benene.

Forstander Hans Christian Nielsen siger om skiftet:

“Jeg takker virkelig Christine Antorini for hendes kæmpe indsats gennem et helt årti og ser rigtig meget frem til samarbejdet med Lise Korsgaard, som med sine unikke erfaringer bringer nye perspektiver ind i arbejdet på Roskilde Festival Højskole.”

Foto: Frida Gregersen