Ring mig opKom og besøg osBestil gratis brochureTilmeld dig

Maker

“We create our buildings and then they create us. Likewise, we construct our circle of friends and our communities and then they construct us”

Drømmer du om en fremtid, hvor du både bruger hænderne og hovedet? En fremtid hvor du arbejder med kreative håndværksprojekter og er med til at skabe nye bæredygtige løsninger?

På Roskilde Festival Højskoles maker-fag er din hverdag fyldt med godt håndværk og bæredygtige projekter. I vores værksteder og makerspace vil du fordybe dig arbejdet med forskellige materialer og særligt med træ og genbrugsmaterialer.

Som maker på Roskilde Festival Højskole får du din helt egen legeplads, hvor du undersøger, udvikler og tester dine idéer – for til sidst at vække dem til live.

Du kommer til at udvikle dine kompetencer sammen med andre ligesindede, samtidigt med at du får kastet lys over hvilken retning du vil bevæge dig i fremtiden.

Må vi invitere dig på kaffe?

Vi vil meget gerne invitere på rundvisning og vise dig landets eneste håndværkshøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival får de bedste rammer for at skabe noget nyt. Book en rundvisning her.

Få tilsendt vores brochure

Klik her og bestil vores brochure og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.

Maker-fagene

Udover hovedfagene i Wood Lab har du mulighed for at vælge digital maker og robotteknologi som side- og valgfag.