Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Skal du være RoFH Medskaber?

Har du slet ikke fået nok højskole? Og vil du gerne være en del af personalet og dagligdagen på RoFH? Så er RoFH Medskaber rollen måske noget for dig!

Vi søger gamle RoFHlinger som har lyst til at være med til at lave højskole, bygge fællesskaber og hjælpe til på fag i F21. Du kommer til at bo på skolen og være med i de daglige højskolerutiner samt være tilknyttet nogle fag, hvor du hjælper til i undervisningen, samt med generelt forefaldende opgaver på skolen.

Opgaverne du får som RoFH Medskaber er at hjælpe med at koordinere rutiner, at være hjælpe med lukkerunder, lave aktiviteter for (og med eleverne) og hjælpe med at implementere nye tiltag rundt om på skolen og i bagområdet.

På fagene er du med i forskellige forløb, du hjælper med at holde styr på gear og lokaler, og at hjælpe med at få etableret elever som ‘Superbrugere’ af et område eller har et ansvarsområde du er tovholder på i tværfaglige uger. Som RoFH Medskaber ved du aldrig helt hvad dagen bringer, men er klar på alt hvad en højskolehverdag kan bringe af udfordringer.

Du bor og lever på skolen, og indgår derfor i elevernes fællesskab, også i weekenderne, men forstår også at være den der tager ansvar og som ‘har den’ hvis det brænder på.

Det praktiske

  • Du bor på skolen i Hugin eller Munin.
  • Al kost og logi er dækket af RoFH.
  • Du får et RoFHMedskaber honorar på 3000kr om måneden + evt. tillæg for ekstra opgaver.
  • Du er med på Roskilde Festival 2021 som en del af personalegruppen.
  • F21 løber fra 10/1 til 6/7 2021.

Hvis du er interesseret så skriv til mika.christoffersen@rofh.dk inden den 6/12 med en kort beskrivelse af hvorfor du ville være en god RoFHMedskaber, og hvorfor du har lyst til at være en del af RoFH F21-teamet.