Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Mød vores nye kommunikationsmedarbejder til en rundvisning på RoFH

Katrine Fugl er ny kommunikationsmedarbejder på Roskilde Festival Højskole og bliver dermed det nye ansigt udadtil for kommende elever og andre folk i huset. Hun er kulturformidler, anerkendt god stemnings-spreder og en erfaren rekrutteringsansvarlig med erfaring fra både ungdomspolitik, Roskilde Festivals soveby og Copenhagen Pride.

28-årige Katrine er vært med kæmpe V. Hun tager folk i hånden og griber stemningen i rummet med den største naturlighed. Hun har et rigtig skarpt øje for at kommunikere nytænkende gennem digitale og sociale medier. Derfor er hun den helt rigtige nye kommunikationsmedarbejder på Roskilde Festival Højskole. Katrine er tidligere tilrettelægger på P1 og har senest styret sociale medier og drift som daglig leder i Nordisk Film Biografer Falkoner. Røverhistorier, lommepsykologi og at stå i spidsen for en god quiz ligger lige til højrebenet for vores nye kommunikationsmedarbejder, så det kan vores kommende elever i den grad glæde sig til, når de besøger RoFH.

Katrine indtræder i kommunikationsteamet 1. marts. Hun kommer til daglig til at sidde i administrationen, men bliver også en del af det sociale liv på RoFH som aften- og weekendlærer. Derudover skal Katrine planlægge og afvikle RoFH Talks i tæt samarbejde med viceforstander Kirsten Ida.

Blå bog

Katrine Fugl 

Cand. mag. i Moderne Kultur og kulturformidling

 

 

28 år gammel

Bor på Amager

Kommer oprindeligt fra Nykøbing Falster