Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Musik

På Roskilde Festival Højskole

Fordyb dig i en verden af musik på Roskilde Festival Højskole, og styrk din musikalske profil som musiker, sangskriver og producer.

I musikfagene skriver, komponerer og analyserer vi sange, og du får mulighed for at folde dig ud i vores helt nye og unikke musikalske rammer i Roskilde og i samarbejde med Roskilde Festival.

Roskilde Festival Højskole er ikke kun en musikhøjskole, for der skal mange fagligheder udover musik til at skabe en kulturbegivenhed som Roskilde Festival. Vi tilbyder en bred vifte af værdier og fagligheder, der udvikler dig som person og menneske. Du kan eksempelvis kombinere et musik på vores højskole med et hovedfag i design eller ledelse.

Mange fag indenfor musik og kultur på Roskilde Festival Højskole

Udover hovedfagene Sangskriver og Elektronisk sangskriver kan du vælge side- og valgfag i mix, music management, larm og kaos, ableton, filmmusik og Pop.

Læs mere om musik på Roskilde Festival Højskole under under videoen.

Musiklokalet og studierne

Musiklokalet er delt i tre rum, der samlet set udgør over 110 kvm. Lokalet er en musikalsk legeplads udstyret med nyt professionelt musik-, lyd- og optageudstyr. I vores to lydstudier kan du få timer til at gå med at nørde med din produktion, og du kan uforstyrret indspille dit instrument eller træne din stemme til din næste optræden eller produktion. Rummet er vores mest rock ‘n’ roll lokale, med sort gulv, væg og loft. Derudover kan man åbne en del af lokalet op så det er muligt at bruge lokalet som scene ud til vores front terresse.

Søger du en højskole med musik på Sjælland?

Udover højskolens egne faciliteter og koncerter, så byder Roskilde på flere små scener, hvor vi enten kan nyde andre kunstnere eller indtage scenen selv. Tæt på højskolen tilbyder Danmarks Rockmuseum Ragnarock, Paramount og Hal 12 mindre undergrundsscener, og vi har et tæt samarbejde med spillestedet Gimle, der har et mangfoldigt musikprogram. Med vores nærhed til København og tilknytning til Roskilde Festival, er Roskilde Festival Højskole et oplagt valg, hvis du overvejer at tage på musikhøjskole på Sjælland.

Besøg os

Vi vil vildt gerne invitere på besøg her på Roskilde Festival Højskole og vise dig Danmarks nye musikhøjskole.
Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale om musik og Roskilde Festival Højskole

Klik her og bestil vores materiale og oplev hvorfor vi sammen med Roskilde Festival skaber dit livs højskoleophold med musik, sangskrivning og produktion.