Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Music management

Booking, branche og event

Hvad er Music management på Roskilde Festival Højskole?

Hvordan finder man midler til at udgive et album? Hvad vil det sige at være booker? Hvordan foregår produktionen bag Arena på Roskilde Festival?

Music Management giver et dybdegående indblik i musikbranchen, og de områder som er særligt vigtigt at have kendskab til, hvis man vil gøre karriere indenfor en branche, hvor drømme og luftkasteller skal balancere med kroner og øre.

Vi fokuserer på musikbranchens opbygning og aktører og kommer ind på områder som; funding, udgivelsesmuligheder, DIY, booking, networking, publishing, live produktion mm. Vi arbejder løbende med konkrete cases, hvor du og de andre på holdet kommer i spil og prøver kræfter med de områder, vi gennemgår indenfor musikbranchen. Vi vil løbende have fælles dialog om aktuelle emner i branchen, som er under konstant udvikling.

Music Management er for dig, der ønsker at få indblik i musikbranchens opbygning og lære om, hvordan man navigerer i en branche, der ikke er som de fleste. Faget er for dig, der selv er musiker/skabende artist og gerne vil kende den branche du færdes i, for dig der, gerne vil gøre karriere indenfor musikbranchen, eller for dig der bare er interesseret i musikbranchen og gerne vil have dybere indsigt.

Faget består både af oplæg fra underviseren og gæstelærere med hænderne dybt nede i deres fagområder og konkrete cases indenfor de områder vi arbejder med, for at gøre faget levende – bl.a. et projekt som skal laves på Roskilde Festival eller et sted i lokalområdet.

Kom og hør mere

Har du spørgsmål til faget Music Management på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om musik og ledelse samt vores andre fag.