Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

OPEN CALL: Bliv en del af Skolekredsen på RoFH

OPEN CALL: Vil du være med til at præge Roskilde Festival Højskole, bidrage med netværk, nytænkende idéer og være en del af en kulturskaberbevægelse i Roskilde? Så er skolekredsen på Roskilde Festival Højskole måske noget for dig. Mød os til en rundvisning og netværksmøde/Q&A mandag d. 27. juni kl. 14.30 på Roskilde Festival 2022. 

Roskilde Festival Højskole er en nybygget højskole, der åbnede for sit første elevhold i januar 2019. Siden har syv hold skaberlystne, fællesskabsorienterede elever haft deres dagligdag på højskolen og arbejdet med fagligheder som ‘Ledelse’, ‘Musik’, ‘Kunst’, ‘Medier’ og ‘Design’. 

På en højskole er skolekredsen den øverste magt, der demokratisk vælger bestyrelsen for højskolen – som er dem der ansætter skolens forstander. Og NU søger vi medlemmer til for alvor at få højskolen på landkortet med alle de ting vi gerne vil. Udover det store ansvar, der følger med magten, er skolekredsen et inspirerende netværk af mennesker, der vil være en en del af noget større og ønsker at skabe gode udviklingsmuligheder for ungdommen, lokalmiljøet i Roskilde og højskolebevægelsen i Danmark. 

I dag består Skolekredsen af en række spændende medlemmer, som har politiske, kunstneriske, iværksætterrige og dannelsesmæssige ambitioner for de elever, der går på Roskilde Festival Højskole. Men efter tre et halvt år i drift og en række coronanedlukninger vil vi gerne styrke skolekredsen yderligere. 

Derfor inviterer vi til rundvisning og netværksmøde/Q&A på Roskilde Festival 2022 mandag d. 27. juni kl. 14.30. Hvis du ikke allerede er på Roskilde Festival på det tidspunkt, sørger vi for et adgangsarmbånd til pladsen, hvor vi viser elevernes store festivalprojekt og laver en rundvisning på højskolen. Tilmelding her: . 

Har du spørgsmål til omfanget, nødvendige kvalifikationer, mm. er du meget velkommen til at kontakte forstander Hans Christian Nielsen på hc.nielsen@rofh.dk eller viceforstander Kirsten Ida Enemark på kirsten.enemark@rofh.dk.