Ring mig opBook en rundvisningBestil gratis brochureTilmeld dig

Resonans

Indtryk, eksperiment og fællesskab

Hvad er Resonans?

‘Resonans’ handler om at skabe samklang mellem mennesker og vække genklang med sine omgivelser. Metoden vil være at sætte sig i andre menneskers sted for at blive sit eget ståsted mere bevidst. Vi arbejder derfor sammen, eftertænksomt, følsomt, men først og fremmest kreativt, så det er overhovedet ikke til at sige, hvor vi ender henne.

Du skal selv være med til at bidrage til fagets indhold og dele ud af noget af det, som du er gjort af. Vi skal lytte som aldrig før og se godt og grundigt efter. Vi skal se hinanden i øjnene, se ud i verden, se indad – og du vil blive set, hørt og sikkert også rørt!

‘Resonans’ er for hvem som helst, der ikke har nok i sig selv – og hvem har i grunden det? Ved at arbejde med din relation til andre og den verden, vi lever i, arbejder du også med relationen til dig selv. Dette arbejde kan bruges til at sætte refleksioner om livsplaner og studievalg i gang, men også til at vække forundring over alt det, der rækker ud over os selv.

‘Resonans’ er båret af øvelser i fællesskab, hvor vi kaster os ud i eksperimenter, som ingen helt kan vide, hvad fører med sig. Det bliver både legende let og overraskende svært, hamrende skægt og ganske grænseoverskridende. Vi arbejder kreativt og performance-inspireret, men det betyder ikke nødvendigvis, at vi arbejder hen mod deciderede fremvisninger.