Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Roskilde Festival Højskole søger freelancer til online marketing

Online markedsføring er efterhånden blevet et meget specialiseret arbejde på tværs af online udbydere. Derfor søger vi dig, der er opdateret på den bedste og nyeste praksis på feltet.

Om dig

  • Du har modtaget dokumentérbar, aktuel og relevant uddannelse inden for online annoncering på Google, META, TikTok, LinkedIn etc.. Måske er du stadig under uddannelse.
  • Du arbejder struktureret og fleksibelt med højskolens kampagner i samarbejde med kommunikationsmedarbejderen og kan teste og give rapporter på hvad der virker bedst i splittest og lignende.

Vi tilbyder

Kreativt samarbejde med kompetent kommunikationsfagligt personale med mange års erfaring og fingeren på pulsen i et kreativt og ungdommeligt højskolemiljø.
En fleksibelt arbejdsplads/kunde, hvor fysisk fremmøde ikke er et must men altid velkomment.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter kvalifikationer, arbejdstid er varierende og aftales løbende.

Ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler og aftaler ansættelsestidspunkt derefter.

Kontakt

Send din ansøgning til marketing@rofh.dk.

Har du spørgsmål til opslaget kan du kontakte viceforstander, Kirsten Ida Enemark på kirsten.enemark@rofh.dk og +45 3125 5055.

Om Roskilde Festival Højskole

RoFH er en kreativ højskole midt i den spirende bydel Musicon i Roskilde. Højskolen tilbyder de fagligheder, der skal til for at skabe en bevægelse og begivenhed som Roskilde Festival.