Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Roskilde Festival Højskole søger kursusledere og undervisere til korte kurser

På Roskilde Festival Højskole (RoFH) udvikler vi nye korte kurser, der enten kan afholdes som sommerkurser i juli/august eller som ugekurser i løbet af efteråret.

Går du med en god idé til et kursus du synes passer til vores profil, og har du selv lyst til at undervise på det, så har du nu muligheden.

Kurset kan være indenfor for vores fagligheder: Musik og sangskrivning, Ledelse, Kunst og håndværk og Urbane naturkurser.

Musik og sangskrivning

Roskilde Festival er Nordeuropas største musikfestival og har gennem året styrket vækstlaget i dansk musik og vist vej for nye artister og genrer. Derfor skal vi på RoFH selvfølgelig også udbyde spændende, skabende sommerkurser indenfor denne fagkategori.

Ledelse

Vi udbyder som en af de eneste danske højskoler faget Ledelse. Vi underviser med udgangspunkt i den årelange erfaring der findes fra frivilligledelse på Roskilde Festival og forholder os til nyeste teorier, ledelsestendenser og best practice i moderne lederskab. Vi ønsker med vores korte kurser i ledelse at give ledere i forskellige lag og brancher mulighed for at sparre om den gode praksis inden for både frivillig- og kulturledelse, iværksætteri samt projekt- og eventledelse.

Kunst og håndværk

Vi tror på at kunst og kultur flytter mennesker og åbner nye perspektiver på verden. Det rekreative ved at arbejde med hænderne kombinerer vi med lysten til at stille spørgsmål til den måde vi lever på indenfor f.eks. bæredygtighed.

Urbane naturkurser

Vi ønsker at forholde os til en bæredygtig livsførelse. Derfor laver vi urbane naturkurser, hvor vi drager ud i den omkringliggende natur i Roskilde, arbejder med permakultur, grønt iværksætter, mm. Vi er privilegerede af at være omgivet af Roskilde Fjord, Boserup Skov, Himmelsøen, smukke vandrestier og er placeret midt i den kreative bydel Musicon med innovative naboer, boformer og meget.

Generelt om korte kurser

Et højskolekursus skal altid indeholde et bredt alment perspektiv på det emne kurset beskæftiger sig med. Vi udvikler kurser indenfor vores normale højskoleramme. Det betyder at dagen starter med morgensamling og højskolesang, så er der undervisning formiddag og eftermiddag, og så er der sociale aktiviteter eller foredrag om aftenen. Kurserne varer typisk fra søndag til lørdag, men det vil også være muligt at etablere kurser af flere ugers længde. 

Om stillingerne

  • Vi forventer at du har erfaring og kendskab til højskolelivet, og at du har undervisningserfaring inden for det kursus du ønsker at udvikle/undervise på.
  • Kursusledere honoreres med 15.000,- per uge, mens undervisere honoreres med 10.000,- per uge. Hertil kommer kost og logi på skolen. 

Send din ansøgning til kortkursus@rofh.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til forstander Hans Christian Nielsen på 2937 3704 eller til viceforstander Kirsten Ida Bernth Enemark på 3125 5055. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Om Roskilde Festival Højskole

RoFH er en kreativ højskole midt i den spirende bydel Musicon i Roskilde. Højskolen tilbyder de fagligheder, der skal til for at skabe en bevægelse og begivenhed som Roskilde Festival.