Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Roskilde Festival Højskole søger ny viceforstander

Brænder du for udvikling af unge mennesker, pædagogisk ledelse, højskolelivet og kultur, så er du måske vores nye viceforstander.

Du bliver en del af et sprudlende højskolemiljø på en næsten nystartet skole, hvor alle brænder for både højskole, kultur og festival. Roskilde Festival Højskole åbnede dørene 6. januar 2019 i helt nye bygninger på Musicon i Roskilde. Vi er i fuld gang med at omsætte skolens vision og værdigrundlag til virkelighed og skolens kommende forårshold er udsolgt med 110 elever.

Om stillingen

Som viceforstander indgår du i den daglige ledelse af skolen sammen skolens forstander.

Du er forstanderens nærmeste sparringspartner når det gælder udvikling af skolen og du deltager i skolens bestyrelsesmøder.

Du arbejder tæt sammen med skolens forskellige funktioner, og du er personalets nærmeste sparringspartner når det gælder pædagogisk udvikling og elevernes trivsel.

Du løser en række centrale planlægningsopgaver på skolen. Det gælder vores fælles kalenderoverblik, vagtplanlægning for lærerne og skemalægning af skolens særlige temauger fx. intro- og outrouger mm.

Du udarbejder skolens indholdsplaner i samarbejder med forstanderen, og du sikrer at der ligger fagplaner på alle fag og at indholdet og kvaliteten af undervisningen lever op til højskolens værdigrundlag og UBAK.

Du udvikler og udarbejder skolens årlige bæredygtighedsrapport i samarbejde med skolens personale og elever, og du bliver ansvarlig for skolens arbejde med mangfoldighed i forbindelse med samvær og undervisning.

Du underviser i et af vores sidefag (2 formiddage om ugen) og du har stor frihed til selv at definere emne og indhold indenfor vores 6 hovedfagligheder musik, ledelse, forandring, medier, design og kunst.

Du indgår i vores levende højskoleliv hvor samvær med eleverne er et centralt element i vores skoleform.

Derudover indgår du i et levende hold, hvor ingen opgaver er for små eller for store og hvor vi løfter i flok under parolen “Vi bygger fællesskaber”.

Om dig

Vi ønsker os en viceforstander med følgende egenskaber:

  • Du har 3 – 5 års undervisningserfaring ideelt set fra en højskole, dette er ikke et krav men et godt kendskab til højskolebevægelsen er en nødvendighed.
  • Du er en dygtig planlægger og koordinator som formår at tænke fremad, det har du bevist enten som projektleder eller som leder i et undervisningsmiljø.
  • Du er en dygtig formidler, “mestrer det levende ord” og finder det naturligt at inspirere og vække tanker og perspektiver om liv og samfund.
  • Du er en udadvendt, empatisk og åben person som formår at bygge tillid i dine relationer, både til vores elever og til medarbejderne på skolen.
  • Du har en videregående uddannelse som sætter dig i stand til at tænke strategisk og analytisk med de problemer du møder.
  • Du brænder for det danske kulturliv og det er en fordel hvis du har kendskab til afviklingen af kulturevents- og større begivenheder.

Vi tilbyder

En arbejdsplads med et kreativt team af højskolelærere, praktisk personale og timelærere, der brænder for det, vi gør – og gør en dyd ud af at have et rart arbejdsmiljø med en uformel tone. Vi ligger i et spændende nærmiljø i Musicon bydelen med blandt andet rockmuseum, skatehal og mikrobryggeri lige om hjørnet. Du får mulighed for at arbejde tæt sammen med en af landets største kulturbegivenheder Roskilde Festival, ikke kun under selve begivenheden men året rundt.

Lønnen udgør 42.000 pr måned hertil kommer 17% i pension, 6 ugers ferie og en attraktiv spiseordning hvor du kan spise med elever og kolleger, morgen, middag og aften for kr. 400 pr. måned.

Ansøg

Send ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger i én pdf til viceforstander@rofh.dk senest tirsdag den 01.12.2020 kl. 12.00. Der afholdes 1. runde samtaler den 08.12.2020

Spørgsmål om stillingen kan rettes til forstander Hans Christian Nielsen på 2937 3704.