Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Christian fra Ragnarock: En hverdag fyldt med rap og rundvisninger

I hjertet af Musicon ligger Ragnarock – museet for pop, rock og ungdomskultur. Inde under den guldbelagte facade finder vi museets vært Christian Mauricio Carlsen. Christian bruger en stor del af sin tid på museet, hvor han byder gæsterne velkommen med åbne arme og er med til at skabe den energi og atmosfære, der fylder Ragnarocks røde éntre.

Her er vores naboer i Musicon

Musicon er en lille oase i Roskilde by, som rummer masser af kraft og livsglæde. Men hvad gør området særligt?

I faget Local storytelling på Roskilde Festival Højskole har vi i løbet af de seneste par uger produceret en række digitale portrætter af nogle af de lokale ildsjæle, der beriger os og resten af bydelen med deres skæve idéer og engagement.

Christian fortæller om sit forhold til Ragnarock og hele Musicon. Han forklarer, hvad der gør området specielt, og hvordan han er endt netop her. I videoen viser han også sine yndlingssteder på museet (portrættet fortsætter under videoen):

I sin fritid har Christian dyrket hiphop og rap gennem mange år. Netop dette underviser han også i på museet. Da vi mødte Christian, viste han os sit talent inden for freestyle-rap. Vi gav ham tre nøgleord og et beat, og så var han ellers i gang …