Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Første årgang slutter med støv og ånd

Roskilde Festival er netop afsluttet, og det betyder, at vi har sagt farvel til første højskoleårgang på Roskilde Festival Højskole. Men om kun få uger starter efteråret.

70 elever har lavet højskole, indvielse, fællesskaber, events og nu festival. De har sat deres aftryk på en højskole, der er skabt til, at hver ny årgang beriger stedet med deres præg, deres ånd, deres nuance af orange. Første elevhold gav sig i kast med at reformere en stor del af campingområde L med daglige kulturindslag, morgensamlinger, skraldeparade og recycle-station. De satte også højskoleånd på programmet i musikdagene på indre plads med musikquiz, flirteworkshop, fællessang og meget mere.

Nu ligger skolen stille hen i det smukke sommervejr, men vi har stadig åbent for rundvisninger helt frem til 11. august. Overvejer du efterår 2019?

Book en rundvisning her.

Nye traditioner er sat i verden, og vi glæder os til at næste hold flytter ind i den nye højskole i Musicon.

Næste optag:
11. august 2019 (4 – 10 måneder)
29. september 2019 (3 – 9 måneder)
5. januar 2020 (6 måneder)

Læs mere om vores højskoleophold

Dust x Spirit

Roskilde Festival opfordrer alle til at stræbe efter en mere bæredygtig og fællesskabende festival – uanset om du har valgt at bo i et clean område eller er løbet ind.

Derfor har eleverne på Roskilde Festival Højskole designet et nyt og åbent område (sydlige del af L), der giver den almindelige festivaldeltager muligheder for at lege og feste på en mere bæredygtig måde.

Følg Dust x Spirit på Facebook og Instagram