Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Resonans

Indtryk, eksperiment og fællesskab

Hvad er Resonans på Roskilde Festival Højskole?

Resonans er et fag, der handler om at sætte sig i andres sted. Faget er ét langt forsøg på at skabe samklang mellem mennesker og vække genklang med vores omgivelser. Dette har selvsagt værdi i sig selv, men kan også være en metode til at blive sit eget ståsted mere bevidst. Vi arbejder derfor sammen, eftertænksomt, følsomt, men først og fremmest kreativt, så det er overhovedet ikke til at sige, hvor vi ender henne.

Du skal selv være med til at bidrage til fagets indhold og dele ud af noget af det, som du er gjort af. Og så skal du være villig til at slippe kontrollen – eller i hvert prøve så godt du kan. Vi skal lytte som aldrig før og se godt og grundigt efter. Vi skal se hinanden i øjnene, se ud i verden, se indad – og du vil blive set, hørt og sikkert også rørt!

Resonans er for hvem som helst, der ikke har nok i sig selv – og hvem har i grunden det? Ved at arbejde med din relation til andre og den verden, vi lever i, arbejder du også med relationen til dig selv. Dette arbejde kan bruges til at sætte refleksioner om livsplaner og studievalg i gang, men også til at vække forundring over alt det, der rækker ud over os selv.

Resonans er båret af øvelser i fællesskab, hvor vi kaster os ud i eksperimenter, som ingen helt kan vide, hvad fører med sig. Det bliver både legende let og overraskende svært, hamrende skægt og ganske grænseoverskridende. Vi arbejder kreativt og performance-inspireret, men det betyder ikke nødvendigvis, at vi arbejder hen mod deciderede fremvisninger.

Kom og hør mere

Har du spørgsmål til faget Resonans på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om faget og vores mange andre fag.