Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Producer

Hvad er Producer på Roskilde Festival Højskole?

I faget Producer åbnes der op for nye kanaler af kreativitet, hvor lydens univers skal udforskes. I Producer skal vi beskæftige os med termen på adskillige planer: vi skal både arbejde med sound-design (hvilket vi, som udgangspunkt, gør i programmet Ableton Live), vi skal arbejde med skulpturering af lyden ved hjælp af nogle mix-redskaber, og vi skal prøve at blive klogere på, præcist hvorfor det er, at ideerne bag nogle af tidernes store musikmilepæle fungerer så godt, som de gør.

At producere musik er nemlig ikke bare at sidde med sin bærbare computer og lave beats på beats – det er også at se på musikken som en stor, samlet organisme, hvor styrken af udtrykket kun bliver mere markant, jo mere man er obs på, at de enkelte roller fremhæver og løfter hinanden.

Faget Producer er oplagt til dig, der allerede har valgt at musikken skal have dit fokus på Roskilde Festival Højskole, men det kan også være et interessant supplement med andre fagkombinationer. Alle nysgerrige sjæle, der er klar på at udforske lydens verden, er dermed velkomne. Eneste krav er, at du skal have din egen computer – og gerne én der ikke er alt for gammel, da det er den, vi kommer til at anvende som dit primære arbejdsredskab.