Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Producer

Hvad er Producer på Roskilde Festival Højskole?

“Hvad er sequencing?”, “Hvorfor snakker producere hele tiden om MIDI; hvad er det for noget?”, “Folk snakker om synthesizere, men mener de ikke bare keyboards?”.

Det kan være svært at navigere i, hvad det helt eksakt vil sige at producere musik – eller måske endnu mere præcist: at være producer. Det er en term, der har været i gennem et væld af forskellige betydninger de sidste 70 år. Med den bærbare computers revolutionering af hvordan man arbejder med musik, er produceren i dag en meget aktiv person i den skabende fase af den musikalske proces, og det er heri at sidefaget Producer tager sit udgangspunkt.

I producer vil du lære om synthesis (brugen og programmering af synthesizere), tromme-programmering/-sequencing, modulation, rumklange, ekko, og listen fortsætter. Vi skal også arbejde med proto-syntese, hvor vi fra bunden bygger vores egne instrumenter op med orginallyde inde i computeren og dermed åbner porten op til en helt ny verden af måder at udtrykke sig på. I det hele taget skal vi bare dykke ned i en masse af de redskaber, som der er stor værdi i at kende og være velfungerende i, hvis man går med drømme om at udfolde sig som musikproducer.