Ansøg

 • Dine ønsker

 • Læs mere om hovedfagene
  Ændringer kan forekomme
 • Information om dig

 • Pårørende

  Kontaktinformation på pårørende i tilfælde af sygdom o.a..
 • Anden information om dig

 • Angiv primær betaler
 • Betaling

  Når vi har behandlet din ansøgning sender vi dig en bekræftigelse og en anmodning om betaling af gebyr. Herefter modtager du din endelige bekræftelse på optagelse. Cirka en måned før kursusstart modtager du et velkomstbrev sammen med en opkrævning af kursuspris. Her vil du blive bedt om at indbetale et depositum for dit værelse samt den samlede kursuspris. Kursusprisen kan efter aftale med skolens administration opdeles i 3 rater.

Book en rundvisning

Bestil brochure

Ring mig op

 • Vi ringer dig op inden for to hverdage.

Aske Erbs

Bliv ringet op af vores kommunikationsmedarbejder
T +45 3132 5321
E info@rofh.dk

Oplevhøjskolen

En ny højskole

Højskolen er tegnet af det verdenskendte hollandske arkitektfirma MVRDV sammen med københavnske COBE arkitekter og etableres i og omkring en nedlagt fabrikshal.

Bygningerne er under opførsel og står færdige i efteråret 2018.

Plan 1

Plantegning af højskolebygningens stueetage. Indgangen finder du ved siden af foredragsalen, som åbner op imod højskolens mellemrum, der med 8 meter til loft forbinder faglokaler med spisesal, shared space, værksteder og administration.

Plan 2

På førstesalen finder du dansesalen, lærerværelset og de fleste af skolens faglokaler: studiet, atelieret, newsroom, culture box og aktivismelokalet, der også rummer skolens bibliotek.

Idealerne bag

Roskilde Festival Højskole er en ny højskole, der bygger på idealerne bag Roskilde Festival.

"Vi vil med skolens fag og i skolens dagligdag skabe rum til fordybelse og inspirere mennesker til at handle og til at virkeliggøre ideer og drømme sammen med andre."

Personale

Siden 2009 har et stort fagligt fællesskab fra uddannelsesverdenen, erhvervslivet og forenings-Danmark engageret sig i udviklingen af skolens hovedfag.

Det har skabt et stærkt grundlag for vores fag, men også et stærkt netværk af potentielle og engagerede undervisere, der brænder for deres fag og for at formidle det videre.

Fra august 2018 påbegynder vi rekrutteringen af det hold, der skal stå i spidsen for vores fag, vores køkken og vores administration.

Det endelige line-up vil blive offentliggjort i november 2018.

Fagligt fællesskab

På billedet ses deltagere på en workshop i november 2016, hvor 70 personer fra brancher samt højskole- og festivalverdenen hjalp Roskilde Festival Højskole med udvikling af fag.

Højskolens venner

Roskilde Festival Højskoles venner driver en forening, som rekrutterer og leder 160 frivillige på festivalen. Gennem det målrettede arbejde støtter de kommende elever på højskolen.