Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Åbent for tilmelding til sommerkurser 2024!

Tilmeld dig et ugekursus i den danske sommer midt på naturskønne Sjælland og i kreative omgivelser på Musicon. Nu tilbyder vi hele 17 kurser, hvor vi tager det bedste fra den klassiske højskoletradition, iblandet nytænkende undervisning i kunst, håndværk, musik, ledelse, natur og udeliv m.m..

Det er fjerde år vi afvikler sommerkursus på Roskilde Festival Højskole, senest med fyldte kurser i uge 30 og 31. Dette udvides nu med hele 10 nye kurser fordelt på fire uger fra uge 29 til 32.

I kataloget er der nu blevet plads til mere musik med endnu et Sangskrivningskursus, et kursus i kor og fællessang, Syng med!, samt kurser i ledelse fyldt med dannelse i Social og bæredygtig ledelse og Music Management. Sejlads er blevet suppleret af et kursus i Træskibssejlads i samarbejde med Vikingeskibsmuseet og til de lysglade har vi nu helt særlige fotomulighed i den urbane og kreative bymiljø med Fotografi (digitalt og analogt) i samarbejde med Grafisk Afdeling.

Kreativ sommer og dannelse på højskole

Sommerkurserne på RoFH er en uge med højskoleliv, fællesskab og fokus på kreativitet og personlig udvikling. Du bor i rummelig og lyse værelser og maden er en god kombination af sund forkælelse og bæredygtige nærende råvarer. I løbet er ugen er der morgensamlinger med fællesskang, sangaften, foredrag, bålhygge, koncert, aftenbio og afslutningsmiddag. Se alle sommerkurser på Roskilde Festival Højskole.