Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Guide til film på CPH:DOX – med et strejf af Roskilde

Hej, jeg hedder Aske og jeg er højskolens kommunikationsansvarlige. Udover mit arbejde med højskolen, så arbejder jeg også med film og producerer blandt andet højskolens film sammen med et hold frivillige. Intet andet medie kan på samme måde vise hvad mennesker og fællesskaber gør, og hvad de brænder for. På den måde kan film gøre os klogere på os selv.

Dokumentarfilm er en af mine helt store passioner, og når biograferne en gang om året bliver fyldt til randen med alverdens dokumentarfilm, så er jeg den første i køen (når jeg altså ikke har for travlt med at lave højskole og festival). I den anledning præsenterer jeg her fire anbefalinger til årets udgave af CPH:DOX.

Læs også mere om højskolens hovedfag inden for eksempelvis film og ledelse.