Ring mig opKom og besøg osBestil gratis brochureTilmeld dig

Ledelse

"Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world."

Bliv en dygtig leder med fokus på kultur, fællesskab og frivillige. Med hovedfag i ledelse udvikler du dig som kulturleder og træner dit personlige lederskab.

God ledelse handler om fællesskab og kreative, personlige egenskaber. Med hovedfag i ledelse på Roskilde Festival Højskole arbejder vi med din personlige udvikling, giver dig værktøjer til at skabe nye fællesskaber og en arena til at lede i praksis.

I alle hovedfag på Roskilde Festival Højskole får du erfaring med projektledelse. For at blive en nytænkende og kreativ leder, anbefaler vi derfor at kombinere et hovedfag i ledelse med et hovedfag i eksempelvis musik, kunst eller maker.

Vi vil gerne møde dig!

På RoFH vil vi gerne invitere dig på besøg på Danmarks eneste højskole med ledelse som kernefaglighed. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt brochure om ledelse på højskole

Klik her og bestil vores brochure og læs mere om hvordan du kan få et unikt højskoleophold, hvor du bliver bedre til at gå forrest – sammen med andre.

Her er vores ledelsesfag

Vores hovedfag i ledelse hedder Culture Management og Roskilde Leadership. Derudover har du muligheden for at supplere med en række side- og valgfag i music management, projektledelse, retorik, filosofi og medier.