Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Ledelse

På Roskilde Festival Højskole

Bliv en dygtig leder med fokus på kultur, events, fællesskab og frivillige. Med hovedfag i ledelse udvikler du dig som kulturleder og træner dit personlige lederskab.

God ledelse handler om fællesskab og kreative, personlige egenskaber. Med hovedfag i ledelse på Roskilde Festival Højskole arbejder vi med din personlige udvikling, giver dig værktøjer til at skabe nye fællesskaber og en arena til at lede i praksis.

Vi arbejder ikke kun med teori, men også i praksis for at afprøve idéer, tanker og evner af i den virkelige verden. VI indgår løbende samarbejder med forskellige aktører rundt om i regionen og ikke mindst i København, og sammen med Roskilde Festival er vi hver sommer på Dyreskuepladsen og er med til at skabe festival for os selv og andre. Efteråret byder på videns og kulturfestivalen Grasp som vi også laver i samarbejde med Roskilde Festival, RUC , Ragnarock og Roskilde Kommune.

I alle hovedfag på Roskilde Festival Højskole får du erfaring med projektledelse. For at blive en nytænkende og kreativ leder, anbefaler vi derfor at kombinere et hovedfag i ledelse med et hovedfag i eksempelvis musik, kunst eller design.

Her er vores fag i ledelse

Vores hovedfag i ledelse hedder Eventledelse, Projektledelse, Kulturstarter og Roskilde Leadership. Derudover har du muligheden for at supplere med en række side- og valgfag i music management, iværksætteri og medier.

Læs mere om ledelse på Roskilde Festival Højskole under videoen.

HQ for projektledelse

Faglokalet for vores fag i ledelse er placeret på skolens 1. sal med udvendig trappenedgang til højskolens bagområde og med tæt forbindelse til medie- og forandringsfagene. Med lokalets nye inventar og udstyr er der mulighed for at indrette og tilpasse rummet i forhold til skiftende processer, øvelser og projekter. Vil du være en del af vores egen festivals projektledelse, så bliver dette lokale dit hjem og hovedkvartér.

Kreativ bydel i kulturbyen Roskilde

Området omkring højskolen byder på mange muligheder for at indtage byrummet. Vores nærmeste naboer i den kreative bydel Musicon består af kreative aktører, der opererer i det kulturelle spor; Roskilde Festivals, Danmarks Rockmuseum, Hal12 Skaterhal, Rabalderparken, Åaben Dans, tomme fabrikshaller osv. Med andre ord – vi har en legeplads af muligheder.

Vi vil gerne møde dig!

På RoFH vil vi gerne invitere dig på besøg og fortælle mere om vores palette af fag i ledelse.
Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale om ledelse og Roskilde Festival Højskole

Klik her og bestil vores materiale og læs mere om ledelse og hvordan du kan få et unikt højskoleophold, hvor du bliver bedre til at gå forrest – sammen med andre.