Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Vi skabte Roskilde Festival 2023

Støvet har næsten lagt sig og vi ser tilbage på en fantastisk uge på Roskilde Festival 2023!

I dag er den sidste soundboks slukket og de ømme ben får endelig en pause efter mange dages Roskilde Festival. Vores elever fra forårsholdet har knoklet, festet, grædt og grint med at skabe det store campingområde Common Ground, hvor 5000 gæster har boet og nydt hinanden de sidste 8 dage.

Lederskab, skrald og performances

I år har eleverne fra Roskilde Festival Højskole været på festival med alt hvad deres hovedfag kunne trække. ‘Ledelse’ er supervisors, managers og kommunikationsansvarlige mens ‘Kunst’ laver performances blandt gæster og udsmykker telte med håndlavede kunstværker.

‘Musik’ giver aftenerne et ekstra festligt touch med DJ-sets, live karaoke og “HVAD SÅ ROSKILDE” lyder over pladsen, da de går på scenen med egne produktioner under titlen ‘Orange Originals’.

Bæredygtighed og godt naboskab går hånd i hånd

Når ‘Design‘ skaber festival er det med de grønne og socialt bæredygtige briller på. De designer og skaber overdækningsløsninger i temaet Naboskab, som går igen i hele Common Ground. Derfor appelerer de genanvendelige overdækninger til at hænge ud med andre end sin egen camp. Når man får brug for mere aktivitet, er der masser af muligheder i minigolfområdet, som Design har bygget fra bunden.

Hvis man får lyst til en kold cola er der rigelig mulighed ved Bar Golf, som er efterårselevernes projekt, når de vender retur til højskolefællesskabet på festivalen.

Film‘ fokuserer på naboskabet og den samlende oplevelse i deres udendørs Common Cinema med aftenvisninger. Helt vildt er det, at Film bliver det første fag til at optræde i det officielle Roskilde Festival-program med filmen ‘A Dinner Situation’ som del af Food is now-scenen.

Fællesskab og festival

Når gæsterne i dag mærker de gode gamle Roskilde blues, håber vi at de tænker tilbage på alle de fælles oplevelser, der nu kan få dagene til at føles tomme. I billederækken herunder har vi samlet alt fra morgensamling, fest, skraldeparade, service, drift, knus og kærlighed til alle de mennesker der har været en del af Common Ground.