Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Roskilde Festival Højskole lancerer sine første sommerkurser

Bannerfoto: Rasmus Hjortshøj / COAST

Efter fem semestre med lange kurser på 3-10 måneder åbner Roskilde Festival Højskole til sommer for korte kurser. Kurserne varer en uge, hvor man får mulighed for at dykke ned i de fagligheder, der udgør skolens DNA. Denne sommer kan man vælge mellem kurser i kulturledelse- og entreprenørskab, møbeldesign, klimamedborgerskab, sangskrivning og kunst.

Et sommerkursus kræver ingen særlige forudsætninger andet end lysten til at blive klogere på verden, dygtigere med hænderne, få kendskab til kulturbranchen og møde en masse andre spændende mennesker, som interesserer sig for det samme.

I et år hvor vi nok desværre ikke kan forvente at rejse verden rundt, kan sommerkurserne måske give lidt af den gnist og nye inspiration, som mange går og savner netop nu.

Nyheden fortsætter under billederne

På højskolen bliver du inspireret i et uformelt læringsrum inden for dit interessefelt, samtidig med at du får en masse med hjem, som du ikke lige havde forventet.

Roskilde Festival Højskole er en ny højskole (åbnet 2019) med moderne faciliteter og stemningsfuldt arkitektur og design.

“Vi glæder os helt vildt til at skabe en lille maggiterning af den højskoleoplevelse vores lange kursister oplever gennem året på en enkelt uge. Der bliver både intens faglig udfordring i fagene, fællessang under åben himmel og fascinerende morgensamlinger i løbet af ugen,” fortæller viceforstander Kirsten Ida Enemark.

Under opholdet bor man i højskolens nye bygning, der ligger midt i det kreative iværksættermiljø i Musicon-bydelen.

“Vores omgivelser smelter så godt sammen med de spændende aktører, der holder til i Musicon – og vi er helt sikre på, at sommerkursisterne får en unik oplevelse af bydelens skaberånd med hjem fra deres ophold på højskolen,” lyder det fra Kirsten Ida Enemark.

Kurserne foregår i uge 30 og 31. I uge 30 kan man vælge mellem: ‘Møbeldesign og håndværk’, ‘Kultur- og musikentreprenør’, ‘Sangskrivning’ og ‘Tryk’. I uge 31 kan man vælge: ‘Klimamedborgerskab’ og ‘Roskilde Leadership X’.

Klik her og læs mere om vores sommerkurser

Yderligere kontakt: tlf. 2245 7346, mail kirsten.enemark@rofh.dk