Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Højskole iefteråret

Et højskole med start i efteråret varer mellem 3 og 10 måneder på Roskilde Festival Højskole. Som efterårselev vælger du to hovedfag, som kører i hver sin periode. Det giver mulighed for at prøve kræfter med noget helt nyt eller at gå i dybden med de fag, du har mest lyst til at dyrke og blive dygtigere til.

Undervejs på dit højskoleophold i efteråret har vi to større begivenheder og en rejse. I første periode samarbejder vi med Roskilde Festival om indholdet på Ungdommens Folkemøde i starten af september. I anden periode skaber vi vores egen kulturbegivenhed, SOUND, med fokus på musik, viden og diversitet.

Vær med til at skabe en ny event i Roskilde: SOUND - musik, viden og diversitet

Vælg mellem musik, kunst, maker, ledelse, politik og medier

Højskolen er eksamensfri, og bygger på elevernes og lærernes ligeværdige møde, engagement og kreativitet.

Vi kaster os ud i virkeligheden og skaber indhold, rum og rammer til vores egne kulturelle begivenheder og projekter – på skolen, i lokalområdet og på Roskilde Festival. Du bor på skolen og får tid og rum til fordybelse i dine fag, men ind imellem bryder vi hverdagen og laver små og store tværfaglige projekter og events.

Vi tilbyder fag indenfor seks overordnede fagligheder: musik, ledelse, politik, medier, maker, kunst.

Kommer jeg på Roskilde Festival?

På efterårsholdet får du indblik i den indledende planlægning af Roskilde Festival. Du får mulighed for at indgå i forløb og projekter, der sigter mod Roskilde Festival næste sommer, og hvis du har lyst, får du også mulighed for at fortsætte som frivillig medskaber af Roskilde Festival når højskoleopholdet slutter til jul.

Vær medskaber af branche- og vidensfestival i Musicon

Om du er til kunst, ledelse, musik, forandring, medieproduktion eller design, så er du som efterårselev på Roskilde Festival Højskole med til at skabe SOUND, en branche- og kulturbegivenhed med fokus på musik, viden og diversitet.

Skab en event på Ungdommens Folkemøde

I samarbejde med Roskilde Festival deltager vi aktivt i planlægningen og udviklingen af Roskilde Festivals deltagelse under Ungdommens Folkemøde. Vi folder hele højskolens fagpalette ud med plads til både aktivisten, lederen, scenografen, musikeren, journalisten, kommunikatøren og makeren.

Kommende efterårskurser

Efterårskursus 2020 [Venteliste]

17 uger
34.000 kr
23.08.2020 – 19.12.2020
1. – 2. periode

12 uger
26.000 kr
27.09.2020 – 19.12.2020
2. periode inkl. studietur

Alle priser er inkl. logi på tremandsværelse, kost, fælles studieture, rejse, talks og koncerter samt deltagelse på Roskilde Festival.

 

Tillæg for dobbeltværelse
200 kr. pr. uge
Tillæg for enkeltværelse
400 kr. pr. uge

Fra finsk skovsø til Skt. Petersborg

På Roskilde Festival Højskole genopfinder vi rejsen. Vi rejser bæredygtigt og langsomt, og det er ikke nødvendigvis destinationen, der er målet. Tværtimod er det vigtigere for os, at alle rejser sammen og får nyt udsyn og minder for resten af livet. Før har turen gået gennem Sverige over Finland til Sankt Petersborg i Rusland.