Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Højskole iefteråret

Et højskole med start i efteråret varer mellem 3 og 10 måneder på Roskilde Festival Højskole. Som efterårselev vælger du to hovedfag, som kører i hver sin periode. Det giver mulighed for at prøve kræfter med noget helt nyt eller at gå i dybden med de fag, du har mest lyst til at dyrke og blive dygtigere til.

Undervejs på dit højskoleophold i efteråret har vi to større begivenheder og en rejse. I første periode samarbejder vi med Roskilde Festival om indholdet på Ungdommens Folkemøde i starten af september. I anden periode skaber vi vores egen kulturbegivenhed, SOUND, med fokus på musik, viden og diversitet.

Vælg mellem musik, kunst, maker, ledelse, politik og medier

Et højskoleophold er ideelt til fordybelse og faglig udvikling.

Kommer jeg på Roskilde Festival?

På efterårsholdet får du indblik i den indledende planlægning af Roskilde Festival. Du får mulighed for at indgå i forløb og projekter, der sigter mod Roskilde Festival næste sommer, og hvis du har lyst, får du også mulighed for at fortsætte som frivillig medskaber af Roskilde Festival når højskoleopholdet slutter til jul.

Vær medskaber af kulturbegivenhed i Musicon

Om du er til kunst, ledelse, musik, politik, journalistik eller maker, er du som efterårselev på Roskilde Festival Højskole med til at skabe SOUND, en branche- og kulturbegivenhed med fokus på musik, viden og diversitet.

Skab en event på Ungdommens Folkemøde

I samarbejde med Roskilde Festival deltager vi aktivt i planlægningen og udviklingen af Roskilde Festivals deltagelse under Ungdommens Folkemøde. Vi folder hele højskolens fagpalette ud med plads til både aktivisten, lederen, scenografen, musikeren, journalisten, kommunikatøren og makeren.

Kommende efterårskurser

Efterårskursus 2020

17 uger
1. + 2. periode
23. aug. – 19. dec.
33.900 kr.
Early bird*:  28.800 kr.

12 uger
2. periode
27. sep. – 19. dec.
25.400 kr.
Early bird*:  21.800 kr.

* tilmelding inden 31.12.2019

Alle priser er inkl. logi på tremandsværelse, kost, fælles studieture, rejse, talks og koncerter samt deltagelse på Roskilde Festival.

 

Tillæg for dobbeltværelse
200 kr. pr. uge
Tillæg for enkeltværelse
400 kr. pr. uge

Nattog til Venedig

På Roskilde Festival Højskole genopfinder vi rejsen. Vi rejser bæredygtigt og langsomt, og det er ikke nødvendigvis destinationen, der er målet. Tværtimod er det vigtigere for os, at alle rejser sammen og får nyt udsyn og minder for resten af livet.

På efterårsturen tager vi nattog fra München og vågner op i Venedig, hvor vi skal bl.a. skal se Venedig Biennalen, der er kendt, ikke kun som den ældste, men også stadigvæk som en af de vigtigste og mest prestigefulde begivenheder for kunsten.