Ansøg

 • Dine ønsker

 • Læs mere om hovedfagene
  Ændringer kan forekomme
 • Information om dig

 • Pårørende

  Kontaktinformation på pårørende i tilfælde af sygdom o.a..
 • Anden information om dig

 • Angiv primær betaler
 • Betaling

  Når vi har behandlet din ansøgning sender vi dig en bekræftigelse og en anmodning om betaling af gebyr. Herefter modtager du din endelige bekræftelse på optagelse. Cirka en måned før kursusstart modtager du et velkomstbrev sammen med en opkrævning af kursuspris. Her vil du blive bedt om at indbetale et depositum for dit værelse samt den samlede kursuspris. Kursusprisen kan efter aftale med skolens administration opdeles i 3 rater.

Book en rundvisning

Bestil brochure

Ring mig op

 • Vi ringer dig op inden for to hverdage.

Aske Erbs

Bliv ringet op af vores kommunikationsmedarbejder
T +45 3132 5321
E info@rofh.dk

Undervisere

Følg med når vi annoncerer de første undervisere i efteråret 2018

Siden 2009 har et stort fagligt fællesskab fra uddannelsesverdenen, erhvervslivet og Foreningsdanmark engageret sig i udviklingen af skolens hovedfag.

Vi har skabt et stærkt grundlag for vores fag, men også et stærkt netværk af potentielle og engagerede undervisere, der brænder for deres fag og for at formidle det videre.

Det endelige line-up vil blive offentliggjort i november 2018.

Ledige job

Fra august 2018 påbegynder vi rekrutteringen af det hold, der skal stå i spidsen for vores fag, vores køkken og vores administration.

Kommende stillinger vil blive slået op her på siden og i vores Facebook gruppe og LinkedIn gruppe, hvor du kan engagere dig i højskolens udvikling og arrangementer.

Fagligt fællesskab

På en fagworkshop i november 2016, deltog 70 personer fra brancherne samt højskole- og festivalverdenen i udviklingen af fag til Roskilde Festival Højskole.

Højskolens venner

Roskilde Festival Højskoles Venner driver en forening, som rekrutterer og leder 160 frivillige på festivalen. Gennem det målrettede arbejde støtter de kommende elever på højskolen.