Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

RoFH starter nye hovedfag i august

Som en helt ny højskole udvikler vi os løbende. Derfor præsenterer vi nu en række nye og spændende fag, som starter i august 2020. Du kan se hele oversigten over fag i bunden af siden.

Nye fag og titler

Vi synes, det giver rigtig god mening at være årselev på Roskilde Festival Højskole. Derfor ændrer vi nu mange af vores fag, så der bliver forskel på at gå på højskolen i efteråret og foråret – og så man kan prøve kræfter med fire forskellige hovedfag i løbet af et år.

Forandring

Som borger i en verden fyldt med klimaudfordringer, social ulighed og kamp for demokrati, er der behov for unge mennesker, som vil skabe en forandring – også uden om det politiske system. Derfor har vi omdøbt vores hovedfaglighed Politik til Forandring. Derudover har vi ændret flere af titlerne, så du fremover kan vælge mellem hovedfagene Urban farming, Social iværksætter i efteråret og Klimaforandrer og Grøn iværksætter i foråret.

Design

Vi har også ændret hovedfagligheden Maker til Design. I træværkstedet arbejder man med hele processen fra en spæd idé, tegning og mock-up til det færdige produkt i form af et møbel, en rumlighed eller eventdesign. Det synes vi hører bedre til under titlen Design. Fremover kan du vælge hovedfagene Møbeldesign i efteråret og Træhåndværk og Midlertidig Arkitektur i foråret.

Medier

Og så har vi splittet Kulturjournalistik op i flere dele under fagligheden Medier, så du fremover kan vælge Podcast i efteråret og Film og Medieproduktion og journalistik i foråret.

Du kan se hele overblikket over fag i de forskellige perioder herunder. Hvis nogle af de fag, du er tilmeldt har ændret sig, må du meget gerne melde tilbage, hvis vi skal flytte dig til et andet fag.

Periode 1 (23/8-27/9)

Forandring: Urban Farming nyt
Ledelse: Eventledelse nyt
Musik: Sangskriver
Design: Møbeldesign nyt
Kunst: Kunst

Periode 2 (28/9-19/12)

Forandring: Social iværksætter
Ledelse: Projektledelse nyt
Musik: Elektronisk sangskriver
Medie: Podcast nyt
Kunst: Kunst

Periode 3 (10/1-28/2)

Forandring: Klimaforandrer nyt
Ledelse: Kulturstarter nyt
Musik: Sangskriver
Medie: Film
Kunst: Kunst
Design: Træhåndværk nyt

Periode 4 (1/3-4/7)

Forandring: Grøn iværksætter nyt
Ledelse: Roskilde Leadership
Musik: Elektronisk sangskriver
Medie: Medieproduktion og journalistik nyt
Kunst: Kunst
Design: Midlertidig arkitektur nyt